עברית English Russian French العربية 
קטלוג המוצרים בקנייה בפועל, הפרטים האישיים אינם נשמרים באתר!  |  
דף הבית >> שמן ארגן
שמן ארגן          
 

שמן הארגן                                                        
 
שמן הארגן מופק מהפרי הגדל על עץ הארגן. צבעו של השמן מעט כהה יותר משמן הזית והוא בעל גוון אדמדם. השמן  הטהור מופק בתהליך סחיטה ממושך וטעמו דומה לזה של אגוזי לוז. שמן הארגן ניחן בשלושה מאפיינים עיקריים: בטעמו, סגולותיו הקוסמטיות וסגולות המרפא שלו.

טעמו - שמן הארגן נחשב לאחד השמנים היקרים והטובים ביותר בעולם. טעמו של שמן הארגן דומה לזה של אגוזי לוז ושפים רבים ברחבי העולם משתמשים בשמן הארגן לתיבול תבשיליהם. שמן הארגן נחשב לתוספת חובה בבישול מאכלי גורמה ולדוגמא, מספיק להזליף רק כמה טיפות משמן הארגן כתוספת למאכל הקוסקוס, על מנת לקבל ריח אגוזי עשיר וארומה נפלאה.

סגולותיו הקוסמטיות- לשמן הארגן יש מקום של כבוד בתעשיית הקוסמטיקה הבין לאומית. שמן הארגן עשיר בוויטמין E שמזין, מחדש, מרענן ומחייה את העור וכמו כן מכיל  חומצות שומן חיוניות כמו: אומגה 3, אומגה 6 ואומגה 9. כיום ישנן חברות קוסמטיקה רבות ברחבי העולם המשתמשות בסגולותיו הקוסמטיות של השמן לייצור קרמים ותחליבים לעור הפנים וכמו כן למוצרים לחיזוק וטיפוח השיער והציפורניים.

סגולותיו הרפואיותלשמן הארגן מיוחסות סגולות רפואיות ובריאותיות רבות. לאור הרכבו, צורכים אותו תושבי מרוקו שנים רבות כמסייע להורדת כולסטרול, המרצת מחזור הדם וחיזוק מערכת החיסון של הגוף. בנוסף, שמן הארגן מוכר במרוקו גם כחומר מרפא לבצקת, לאקזמה, לפצעים על פני העור, כוויות ואבעבועות רוח. שמן הארגן גם מיטיב עם עור יבש, מגביר את התחדשות התאים ויש הטוענים שהוא מעכב הופעת קמטים.

 
 
                      סיון ס.מ. בע"מ  Fax: +972-2-9942465  Sivan@sivansm.com  
  אישור אורגניות- שמן ארגן     -    אישור  מכון התקנים הישראלי     -    עקב הבטחת המידע  המערכת אינה שומרת את פרטי כרטיס האשראי של הלקוח 
שמן ארגן 

 

מט"י שי